Autoriseret psykolog Vibecke Olsen


Velkommen til!

Jeg er privatpraktiserende psykolog og har min praksis i Aarhus Centrum. Jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg og afslappet stemning - både i samtalerummet og i terapien - så vi får den bedste ramme til at arbejde med dét, der er svært.

Jeg tilbyder samtaler til unge (fra 18 år) og voksne, der oplever forskellige udfordringer på grund af f.eks. angst, depression, stress eller krise.

Udfordringerne kan blandt andet være: tristhed, lavt selvværd, bekymringer, ensomhed, overtænkning, selvbebrejdelser, vrede, nedsat energi, humørændringer, hukommelses- og koncentrationsproblemer, uro, spændinger i kroppen, selvmordstanker, tankemylder, dårlig søvn, isolation, selvkritik, undgåelsesadfærd, konflikter i relationer, problemer med grænsesætning eller seksuelle vanskeligheder.

Det kan også være at livet 'gør ondt' uden at der ligger en diagnose til grund. Måske du har det svært med dig selv og din måde at være i verden på, men ikke helt kan forstå hvorfor? Eller ikke rigtig ved, hvad du skal stille op for at tingene bliver anderledes?

Uanset dit udgangspunkt, er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at blive klogere på - og arbejde med - dig selv og dine reaktioner. Så kan vi sammen undersøge dét, du tumler med og  skabe de forandringer du har brug for.

De bedste hilsner,

Vibecke


Psykolog Vibecke Olsen - Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C - Tlf.: 42160077 - kontakt@psykolog-vibecke.dk
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk