Autoriseret psykolog Vibecke Olsen

Henvisning fra lægen?

Jeg har ikke ydernummer og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra lægen. Til gengæld har jeg ganske kort ventetid i modsætning til langt de fleste ydernummer- psykologer i Aarhus, og der er intet loft over antallet af de samtaler du må have (hvilket der er med en henvisning).

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om ligheder og forskelle ved at have en henvisning/være selvbetaler.

Dækker forsikringen?

Mange har mulighed for at få dækket omkostningerne til psykologsamtaler gennem deres privat- eller arbejdsforsikring. Kontakt gerne dit forsikringsselskab for at høre, hvordan du er dækket.
Jeg samarbejder gerne med forsikringer, så lad os se, om ikke vi kan få en aftale i stand med netop dit forsikringsselskab.

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark?

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du muligvis få et tilskud på 300 kr. pr. samtale. Hvorvidt du er berettiget til tilskud eller ej afhænger af, om det problem, du søger hjælp til, hører ind under én af 12 henvisningsårsager (du kan bl.a. se dem på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside eller spørge mig).

Har du en henvisning fra lægen får du automatisk tilskud fra Sygeforsikring Danmark (såfremt du er medlem).

Har du ingen henvisning, kan jeg komme med min vurdering af, om der er tale om en sag, der hører ind under én af de 12 henvisningsårsager. Jeg sender din sag ind til Sygeforsikring Danmark, hvorefter det er op til dem at afgøre, om de kan yde tilskud til dine samtaler eller ej.

Jeg tager mig af det praktiske med at indberette, hvis du er tilskudsberretiget. Så bliver pengene automatisk overført til din konto, uden at du behøver foretage dig noget.
Psykolog Vibecke Olsen - Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C - Tlf.: 42160077 - kontakt@psykolog-vibecke.dk

Bank (Nordea): reg.nr.: 1981 kontonr.: 6893589722 - MobilePay: 874635 - CVR.nr: 38074237


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk