Autoriseret psykolog Vibecke Olsen

Afbud:

Afbud skal gives hurtigst muligt og senest 24 timer inden din aftale, så det er muligt for mig at give tiden til en anden. Ved afbud (UANSET ÅRSAG) senere end de 24 timer, eller ved udeblivelse, sendes der en faktura.

Hvis du vil ændre eller aflyse din tid, kan du enten sende en mail til kontakt@psykolog-vibecke.dk eller ringe på tlf. 42160077. Læg blot en besked på min telefonsvarer, hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald.

Find vej

Klinikken ligger på Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C. Der er  trapper og ingen elevator, så det er desværre ikke egnet til gangbesværede.

Der er indgang fra Strøget - opgangen ligger imellem Frellsen Chokolade og Pieces. Der er en dørtelefon, men den skal ikke benyttes. Gå bare op.

På etagen er der også andre terapeuter samt Center for Familieudviklings kursuslokaler. Mit navn står dog både på oversigtstavlen i trappeopgangen og på døren ind til venteværelset, så du kan se, at du er det rette sted.

Gå bare ind og tag plads i venteværelset - så henter jeg dig.

Kontakt:

Email: kontakt@psykolog-vibecke.dk. Undlad venligst at skrive personfølsomme oplysninger såsom cpr.nr. i din mail. Nøjes gerne med at sende dit telefonnummer og en besked om, at du gerne vil kontaktes, så ringer jeg dig op.

Tlf.: 42160077. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at sende SMS. Du er dog meget velkommen til at sende en mail i stedet for.

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer i hverdage.

Parkering og offentlig transport:

Der er ingen parkeringspladser tilknyttet min klinik. Der er dog mange andre parkeringsmuligheder i nærheden: bl.a. Busgaden Parkeringshus og Sallings P-hus.

Både banegården og rutebilstationen ligger i gåafstand fra klinikken og Busgaden ligger lige uden for (bag)døren.

Psykolog Vibecke Olsen - Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C - Tlf.: 42160077 - kontakt@psykolog-vibecke.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk